Om oss

Elektriker och elinstallationer i området kring Malmö, Lund och Vellinge? Magnus Elservice finns för privatkunder samt företag som vill ha ett proffsigt och personligt bemötande, genomförande och resultat. Vi satsar på hög kvalité och vi ger oss aldrig förrän du är nöjd. Vi arbetar främst i Vellinge-, Malmö- och Lundområdet.

Magnus Elservice AB

Magnus Elservice startade som enskild firma 2007 och ombildades till aktiebolag 2011. Ända sedan starten är det övergripande målet att leverera kvalité till våra kunder. Och det ska vara kvalité i alla led, planering, genomförande och resultat. Våra elektriker arbetar främst i Malmö, Lund och Vellinge med omnejd.

Våra elektriker arbetar i huvudsak inom fyra områden:

 • produktion
 • butik
 • hushåll
 • ljuskonsultation
   

Vi har:

 • de behörigheter som behövs för att arbeta med elinstallationer
 • sedan starten fokuserat på att använda material med kvalité. Därför använder vi material från välkända Ahlsell
 • en stor vana att arbeta i publika såväl som privata miljöer. Att arbeta sida vid sida med andra anställda, kunder eller inneboenden gör vi mer än gärna
 • ett stort fokus på att också göra gott. Därför sorterar vi allt vårt avfall och sponsrar olika organisationer. "Min stora dag", "Antivåldsbyrån" och "KFUM Malmö Volley är de vi valt ut för att gynna lite extra
   

Vad vill vi?

Vi finns för de kunder som vill ha ett proffsigt och personligt bemötande, genomförande och resultat.Kunden ska alltid kunna lita på att våra elektriker kommer i rätt tid, tar rätt betalt och levererar det vi lovat. Gärna lite mer. För oss är det viktigt att du är nöjd med såväl genomförandet som resultatet.  Kunden ska alltid känna att den får det där lilla extra.

Det är viktigt för oss.

Låter det intressant?

Tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi mer.
 

BEHÖRIGHETER

Självklart har vi den utbildning och de behörigheter för att få lov att verka som elektriker.

LEVERANSER

För oss är det viktigt att leverera rätt sak, i rätt tid, till rätt pris. Det gillar våra kunder.

FACEBOOK

På Facebook kan du följa oss och få mer inblick i hur vi arbetar och vilka vi är. Följ med.

GODA KRAFTER

Vi gillar goda krafter. Därför stöttar vi organisationerna ”Min stora dag” och ”Antivåldsbyrån”.